• Thuisbezorgd Focus Foodbar
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

OPENING HOURS

CONTACT

Maandag: 
Dinsdag: 

Woensdag: 

Donderdag: 
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Heuvelstraat 122
5038
 ah Tilburg

Gesloten
11:00 - 22:00 
11:00 - 22:00

11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 22:00

info@focusfoodbar.com

0623981025

OVER ONS

Focus Foodbar is een concept waarin goed eten en drinken centraal staat. Gasten kunnen op dinsdag t/m zondag terecht voor lunch, diner, koffie en borrel. Tegenwoordig kiezen gasten steeds meer voor pure, eerlijke, duurzame, ambachtelijke producten van hoge kwaliteit.
 

Focus Foodbar besteedt veel aandacht aan die kwaliteit, versheid en de herkomst van producten. Het proces van bereiding speelt ook een belangrijke rol: van de selectie van producten tot het restafval, alle stappen worden zorgvuldig behandeld. Het eten wordt zo veel mogelijk huisgemaakt met verse producten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel en verspilling van voedsel zal zo veel mogelijk worden tegengegaan.

Maar dat alleen, en of het eten lekker is, zijn voor Focus Foodbar niet alle ingrediënten voor goed eten. In onze keuken wordt ook gekeken naar de ethiek die achter voedsel schuilt. De huidige schandalen in de bio-industrie hebben een beweging op gang gezet. Die beweging vindt dat de huidige omgang met dieren gewoonweg niet meer door de beugel kan. Focus Foodbar borduurt hierop voort, door een volledig plantaardige kaart aan te bieden.
Gruwelijke filmpjes uit slachthuizen gaan er niet voor zorgen dat mensen anders zullen eten. Velen leven nog steeds in de veronderstelling dat dierlijke producten nodig zijn om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Focus Foodbar wil laten zien, en laten proeven, dat het gemakkelijk anders kan.​